06-44180634 info@agascreening.nl

Heb je vragen?
Wij helpen je graag

Wij zijn Tineke en Gerard Nederpel

In 2008 hebben wij AGA screening opgericht. Sinds die tijd hebben wij honderden mensen gescreend op de conditie van hun aderen. Daarnaast hebben wij onze klanten gericht advies kunnen geven op het gebied van levensstijl, (biologische) voeding en intensieve beweging. 

Tineke Nederpel
Tineke is opgeleid als OK verpleegkundige en heeft jarenlang chirurgische artsen bijgestaan met uiteenlopende soorten operaties. Op latere leeftijd is zij medisch secretaresse geworden en heeft zij met verscheidene disciplines gewerkt zoals oogheelkunde, plastische chirurgie, orthopedie, psychologie/psychiatrie en neurologie. Door haar ervaring is Tineke bekend met alle behandelingen en ingrepen en wat daarbij door medici aan medicijnen wordt voorgeschreven. De laatste 20 jaar heeft zij zich, tezamen met Gerard, meer en meer verdiept in preventieve gezondheid en alles wat daarmee samenhangt.

Gerard Nederpel
Gerard heeft een carrière achter de rug als oprichter van een internationaal scheepvaartbedrijf te Londen dat hij meer dan 20 jaar met groot plezier heeft geleid. Als geen ander weet hij wat het is om jarenlang veel te reizen en wat voor druk en stress zo’n functie met zich meebrengt. Gerard weet goed te relativeren en heeft zijn gezondheid altijd als het hoogste goed beschouwd. Hij wil zijn energie, zijn aanstekelijke enthousiasme en coachingsvaardigheden inzetten om mensen te begeleiden naar optimale gezondheid, of, zoals hij dat noemt: van ‘gewoon gezond’ naar ‘super gezond’.

 

Neem contact met ons op