06-44180634 info@agascreening.nl

Je kunt op meerdere plaatsen
in Nederland bij ons terecht

AGA Screening centra locaties

Een AGA Screening kun je op meerdere locaties in Nederland laten doen.

Exloo
De hoofdlocatie van AGA Screening is in Exloo. Gerard en Tineke helpen je graag met het ontdekken van de conditie van jouw aderen en geven je ook advies op het gebied van preventieve gezondheid.

Volendam
In 2014 heeft Siem Tol een AGA Screening opgestart in Volendam. Zijn verhaal lees je hiernaast. Woon je in de buurt van Volendam en wil je graag meer weten over de conditie van jouw aderen?  Dan kun je ook een afspraak maken in Volendam.

Wil je ook een eigen AGA screening praktijk beginnen?

Als je interesse hebt om, net als Siem, een eigen AGA screening mogelijkheid te hebben, neem dan contact met ons op. De geschikte kandidaat bieden wij een gratis screening aan zodat je kunt ervaren wat deze bijzondere screening inhoudt. Voor de aanschaf van de Arteriograph is wel een investering nodig. Een korte training, inclusief handleiding, wordt door ons gegeven. Verder werk je geheel onafhankelijk en mag je de naam AGA screening gebruiken.

In iedere provincie in Nederland willen wij één of meerdere AGA screening mogelijkheden verwezenlijken zodat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van deze unieke screening methode. Bij interesse bel ons op 06-44180634 of stuur een mailtje naar info at agascreening.nl

€49,50

Een AGA screening boeken

De 15 metingen evalueren o.a.:

  • Het golfpatroon van je hart
  • De belasting van je hart
  • De hoogte van de terugkerende golf
  • De soepelheid van je aderen
  • De algehele fitheid van je lichaam

Het verhaal van Siem Tol

In mei 2014 leerde ik Gerard en Tineke Nederpel kennen toen ik bij hen een AGA screening deed. Ik vond deze screening erg interessant, vooral ook toen ik het screening resultaat van Gerard las.

Gerard is meer dan 20 jaar ouder dan ik, maar zijn gemeten waarden waren veel beter dan die van mij! Ik heb hun advies dan ook meteen opgevolgd en over de resultaten ben ik uiterst tevreden.

Ik vond het zo belangrijk dat ik mensen in mijn omgeving deze screening ook zou kunnen aanbieden, dat ik in november 2014 zelf een Arteriograph heb aangeschaft. Na een korte training door Tineke, ben ik aan de slag gegaan onder de naam AGA screening Volendam. Inmiddels heb ik heel wat dorpsgenoten kennis kunnen laten maken met deze bijzondere screening.